Yatağan Müftü Arif Akşit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Serinhisar Yatağan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Sürekli olarak; Eğitimi ve öğrenmeyi ihtiyaç, Başarıyı zorunluluk hisseden, değişime ve gelişime açık... Teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen, teknolojiyi kullanabilen,bilgi ve beceriyle donatılmış, bulunduğu bölgede çevresine faydalı, üretime dayalı eğitim yapan... Teknolojinin gerektirdiği en modern cihaz,araç ve gereçle donanımlı.. Uygun ve yeterli bina ve altyapı,temiz,düzenli ve sağlıklı bir çevreye sahip ÚKültürü olan, çevreci, sportif, değerlerine sahip çıkan,çevresi ve paydaşlarıyla barışık iyi iletişim kuran... Yurtdışında kardeş okulu olan, tüm dünyada aranan, ürettiklerini iyi değerlendirip ihraç edebilen... MESLEKİ VE TEKNİK bir kurum olmasıdır.

Misyon: Dünya çapında ,iş dünyası ve sanayinin ihtiyaç duyduğu Teorik bilgi ve pratik beceri ile donatılmış, Bilgisayarı ve teknolojiyi işinin gerek duyduğu her alanda kullanabilen , Alanındaki yeni gelişmelere ayak uydurabilen Öğrenmeyi bilen, Çevreci ,çevre bilincine sahip, Takım çalışması ruhuna yatkın, Kültürlü , çevresiyle iyi iletişim kurabilen , Üstün iş ahlakına sahip ve motivasyonu yüksek TEKNİK ELEMANLAR yetiştirmektir...

Başarılar:

Saatler: 08:30-16:40
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 258 593 6004 0258 593 6002

Belgegeçer - (258) 593 6449

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yataganmtal.meb.k12.tr

Adres - YATAĞAN MAH. DR. BAHA AKŞİT CAD. MÜFTÜ AKIF AKŞIT MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI NO: 2 SERİNHİSAR / DENİZLİ

Öğretmen :31
Öğrenci :152
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2033
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Denizli İli Serinhisar İlçesi 37´nci km.sinde Serinhisar sınırları içerisinden anayoldan Yatağan Mahallesi yol ayrımından dönülür. 8 km. gidilir. Yatağan Mahallesine ait Kooperatif minübüsleri her saat Denizli´den kalkmaktadır.

Adres - YATAĞAN MAH. DR. BAHA AKŞİT CAD. MÜFTÜ AKIF AKŞIT MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI NO: 2 SERİNHİSAR / DENİZLİ

Ulaşım Denizli-Antalya Yolunun Serinhisar İlçesi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Serinhisar İlçesine 8 Denizli iline 45 km. uzaklıktadır.